Hello Fresh Mobile Banner
Tapenade crostini

Tapenade crostini

Lær hvordan du lager deilige tapenade crostini. Perfekt forrettrett med smak av oliven og urter. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Én 340 gram stor glass med ovnsbakte røde paprika, avrent
  • 2. Én 270 gram glass med utkjernede kalamataoliven, avrent
  • 3. Én 165 gram glass med oliven fylt med pimento, avrent
  • 4. 2 fedd hvitløk, eller mer etter smak
  • 5. Rød pepperflak, etter smak
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 1/4 til 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 8. Én pakke ferdiglagde crostini (ca. 24 stk) eller 24 baguetteskiver
  • 9. Én 185 gram glass med pesto
  • 10. Hakket fersk persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Tilsett de røde paprikaene, kalamata- og pimiento-fylte oliven, hvitløk, rød pepperflak og litt salt og pepper i en foodprocessor. Pulsér et par ganger, og tilsett nok olivenolje til å gjøre blandingen løs til en myk pasta. Smak til og juster krydderet, og tilsett mer hvitløk eller rød pepperflak om ønskelig.
  3. 33. Smør crostini med litt pesto og legg en stor skje med tapenade oppå. Pynt med fersk persille og server umiddelbart.