
Tapenade crostini
Lær hvordan du lager deilige tapenade crostini. Perfekt forrettrett med smak av oliven og urter. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. Én 340 gram stor glass med ovnsbakte røde paprika, avrent
- 2. Én 270 gram glass med utkjernede kalamataoliven, avrent
- 3. Én 165 gram glass med oliven fylt med pimento, avrent
- 4. 2 fedd hvitløk, eller mer etter smak
- 5. Rød pepperflak, etter smak
- 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 7. 1/4 til 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- 8. Én pakke ferdiglagde crostini (ca. 24 stk) eller 24 baguetteskiver
- 9. Én 185 gram glass med pesto
- 10. Hakket fersk persille, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Tilsett de røde paprikaene, kalamata- og pimiento-fylte oliven, hvitløk, rød pepperflak og litt salt og pepper i en foodprocessor. Pulsér et par ganger, og tilsett nok olivenolje til å gjøre blandingen løs til en myk pasta. Smak til og juster krydderet, og tilsett mer hvitløk eller rød pepperflak om ønskelig.
- 33. Smør crostini med litt pesto og legg en stor skje med tapenade oppå. Pynt med fersk persille og server umiddelbart.