
Barilla fullkornsspaghetti med zucchini og gresskar
Lær hvordan du lager en sunn og smakfull fullkornspaghetti med zucchini og squash. En enkel oppskrift som passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 eske Barilla fullkornspaghetti
- 2. 4 ss ekstra virgin olivenolje
- 3. 1 hvitløksfedd, hakket
- 4. 2 zucchini, skåret med potetskreller
- 5. 2 gule squash, skåret med potetskreller
- 6. 1 boks, 400 g, San Marzano-tomater
- 7. 1/2 kopp vann
- 8. salt, etter smak
- 9. svart pepper, etter smak
- 10. 4 basilikumblader, skåret i strimler
- 11. 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med vann.
- 22. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og stek til den er lett gul i fargen.
- 33. Kok pastaen ett minutt mindre enn anbefalt koketid på pakken.
- 44. I mellomtiden, tilsett zucchini og gul squash i stekepannen og stek i 3-4 minutter.
- 55. Tilsett tomater og ½ kopp vann. Krydre med salt og pepper.
- 66. Sil av pastaen og ha den i stekepannen. Vend pastaen med sausen. La pastaen koke videre i ett minutt.
- 77. Slå av varmen og vend inn basilikum.
- 88. Topp med parmesanost før servering.