Italiensk pølsesuppe, middag og pastaomforming

Italiensk pølsesuppe, middag og pastaomforming

Oppdag en deilig oppskrift på italiensk pølsesuppe med pasta, perfekt for en enkel og smakfull middag. Lær hvordan du lager denne populære retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund italiensk pølse
  • 2. 2 mellomstore løk, skrelt og kuttet i biter
  • 3. 2 små fennikleboller, fjernet fennelfrø, kjernet og tynnsnittet
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1/4 teskje fennikelfrø
  • 6. 4 kopper lavsodium kyllingkraft
  • 7. 1 (400 gram) boks italienske plommetomater og juice
  • 8. 1 kopp ukokt liten pasta, som tubettini
  • 9. 1 (400 gram) boks cannellini-bønner, drenert og skylt
  • 10. 1/2 kopp løst pakket, grovhakket italiensk persille
  • 11. Grovt salt og knust pepper
  • 12. Pasta Morph, oppskrift følger
  • 13. 1 pund pasta, kokt al dente, reserver 1 kopp kokevann
  • 14. Reservert pølse, løk og fennikel
  • 15. Salt og grovkvernet svart pepper
  • 16. 1/2 kopp usmakede brødsmuler
  • 17. 1/4 kopp finrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
  2. 21. Fjern pølsen fra skinnet. Legg den i en stor suppegryte eller en nederlandsk ovn. Skru opp varmen til middels, kok under omrøring konstant til den er brunet, ca. 5 til 7 minutter. Sil av overflødig fett på kjøkkenpapir. Tilsett løk, fennikel, hvitløk og fennikelfrø, vend godt sammen. Dekk til og kok, rør om et par ganger i løpet av kokingen, til fennikel og løk begynner å mykne, ca. 12 til 15 minutter. På dette tidspunktet tar du ut 1/2 av blandturen og setter den til side til Pasta Morph.
  3. 32. Tilsett kyllingkraft og tomater i den gjenværende blandturen med pølse og fennikel. Bruk en skje til å knuse tomatene. Kok opp, tilsett pasta. Kok opp igjen, og skru ned varmen til en kraftig småkoking. Kok i 8 minutter eller til pastaen nesten er ferdig. Tilsett cannellini-bønner og persille. Kok til smakene har blandet seg godt og pastaen er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og juster krydderet etter behov.
  4. 43. Vend pastaen og den reserverte pøls blandturen i en stor bolle. Tilsett litt og litt av den oppvarmede pastavannet, til en sauslignende konsistens oppnås. Krydre med salt og pepper etter smak. Topp med brødsmuler og ost.