
Hasselnøtt-omnet Walleye
oppskrift på hazelnut-crusted walleye, en deilig og enkel fiskerett med hasselnøttskorpe. perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 walleye-filéter
- 2. 1/2 kopp mel; krydret med salt og pepper
- 3. 2 egg, pisket med litt melk
- 4. 1/4 kopp ferske brødsmuler
- 5. 1/4 kopp hakkede hasselnøtter
- 6. klarnet smør eller vegetabilsk olje til steking
- 7. sitronbåter til pynt
Fremgangsmåte
- 1Bland brødsmuler og hasselnøtter sammen. Forbered fisken ved å dyppe den i melet, deretter i eggeblandingen, og til slutt dekke filetene med brødsmule- og hasselnøttblandingen. Varm opp en tykk stekepanne på middels høy varme, og stek walleye-filetene i klarert smør til skorpen er gyllenbrun. Snu fisken og gjenta på den andre siden. Fisken skal være hvit gjennom hele, men ikke tørr eller smuldrete. Server med sitronbåter som pynt.

