Krabbekremostdip
Lær hvordan du lager en deilig krabbe- og kremostdip. Perfekt som forrett eller snacks. Enkel å lage med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund krabbekjøtt, av hvilken som helst type, renset for skjell
- 8 unser kremost, i store terninger
- 1 teskje hot sauce, eller etter smak
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 1 teskje ferdig horseradish, eller etter smak
- 2 spiseskjeer kreolsennep eller annen grov sennep
- 1 bunt grønn løk, tynnsnittet
- Kosher-salt og nykvernet pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Plasser halvparten av krabbekjøttet i en food processor. Tilsett en tredjedel av kremosten, hot saus, Worcestershire-saus, horseradish, sennep, to tredjedeler av den grønne løken, salt og pepper. Kjør maskinen i omtrent 15 sekunder til puré. Skrap sidene og bunnen av bollen med en slikkepott av gummi, tilsett resten av kremosten, og kjør til det er godt blandet, ca. 15 sekunder. Stopp og skrap bollen igjen, tilsett resten av kremosten, og kjør til alt er godt innarbeidet. Juster krydderet etter smak. Vend inn den resterende løken og krabbekjøttet, og server som dipp. Eller, for å lage canapéer, sett til side resten av krabbekjøttet, ha puréen i en sprøytepose og sprøyt den ut på kjeks eller toast. Krydre det reserverte krabbekjøttet, og pynt canapéene med krabbekjøttet og den resterende grønne løken.