Ananas- og sjømatboller

Ananas- og sjømatboller

oppskriften på pineapple seafood bowls er en frisk og smakfull rett som kombinerer søt ananas med fersk sjømat. perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 unser rockreker, renset
  • 8 unser sjøkreps, renset
  • 1 pund torsk, skåret i 2,5 cm store biter
  • 3 store ferske ananas
  • 1 (385 gram) boks lett kokosmelk
  • 1/2 kopp hakkede ferske korianderblader, pluss mer til pynt
  • 2 teskjeer thailandsk krydderblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Sett opp grillen for direkte koking over middels varme og smør risten med olje.
  2. 2Tre de revede reker, kamskjellene og torskestykkene på separate spyd og grill til de er akkurat gjennomkokte, ca. 3 til 5 minutter. Sett til side.
  3. 3Del ananasene i to. Skjær ut kjøttet fra hver ananas for å lage en bolle, og la bunnen bli igjen i hver ananasbolle for å holde kokosmelkblandingen. Reserver det utskårne ananaskjøttet. Pakk bunnen av ananasbollen inn i et dobbelt lag med aluminiumsfolie.
  4. 4Skjær det reserverte ananaskjøttet i bitestore biter, og kast den harde kjernen. I en middels stor bolle, bland ananas, kokosmelk, koriander og thailandsk krydder. Fyll hver ananasbolle omtrent halvfull med kokosmelkblandingen.
  5. 5Plasser ananasbollene på grillen og lukk lokket. Kok i 15 til 20 minutter, eller til kokosmelkblandingen begynner å småkoke.
  6. 6Ta ananasbollene av grillen og fjern forsiktig aluminiumsfolien. Fordel de grillede rekene, kamskjellene og torskestykkene jevnt mellom ananasbollene. Pynt med frisk koriander og server varm.