
Ostebomber
Lær hvordan du lager deilige cheese bombs - sprø snacks fylt med ost. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- Tre bokser med 4,5 unser kjøleskapsboller (6 boller per boks)
- Allsidig mel til utbaking av arbeidsflaten
- 1 stort egg pisket med 2 ss melk
- 18 ferske basilikumblader
- 8 soltørkede tomater, finhakket
- 18 mozzarella-kuler (1 tomme i diameter)
- 1 ss hvitløkspulver
- 1/2 kopp sprøstekt bacon, smuldret
- 1/2 kopp karamelliserte løk
- 18 Cheddar-terninger (1 tomme i størrelse)
- 1 kopp kokt favoritt-tacokjøtt
- 1/2 kopp hakkede sylteagurpj, jalapeños
- 18 skiver bearbeidet ost, som Velveeta (1 tomme i terninger)
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2For deigen og eggeglansen: Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
- 3Kle to bakeplater med bakepapir.
- 4Skill biscuitsene, og trykk deretter ut hver enkelt mellom hendene for å flate dem litt.
- 5Legg biscuitsene ut på en melet arbeidsflate.
- 6Velg ett av de tre fylleveivalg nedenfor.
- 7For mozzarella-, tomat- og basilikumfyllet:
- 8Plasser ett basilikumblad, omtrent en teskje soltørkede tomater og en mozzarellaostball i midten av hver biscuit.
- 9For cheddar-, bacon- og løkfyllet:
- 10Plasser omtrent en teskje bacon, omtrent en teskje karamellisert løk og en cheddarostterning i midten av hver biscuit.
- 11For nachofyllet:
- 12Plasser omtrent to teskjeer tacokjøtt, omtrent en teskje jalapeño og en osteternings i midten av hver biscuit.
- 13For å forme og steke ostebombene:
- 14Pensle lett rundt kanten av hver biscuit med eggeglans.
- 15Brett deigen opp for å lukke fyllet og dann en halvsirkel.
- 16Klyp igjen kantene, og bøy endene av halvsirkelen inn mot midten, og klyp sammen for å danne en ball.
- 17Rull forsiktig mellom hendene for å forme en jevn rund ball.
- 18Overfør til en av de forberedte bakeplatene.
- 19Gjenta med de resterende deigkirkler.
- 20Pensle hver osteball med eggeglans.
- 21Hvis du lager mozzarella-, tomat- og basilikumversjonen, strø over hvitløkspulver på osteballene.
- 22Stek til de er gyldne og fine, ca. 10–12 minutter.
- 23La dem hvile i 5 minutter før servering.
- 24Advarsel: Fyllet kan være veldig varmt.