Ostebomber

Ostebomber

Lær hvordan du lager deilige cheese bombs - sprø snacks fylt med ost. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • Tre bokser med 4,5 unser kjøleskapsboller (6 boller per boks)
  • Allsidig mel til utbaking av arbeidsflaten
  • 1 stort egg pisket med 2 ss melk
  • 18 ferske basilikumblader
  • 8 soltørkede tomater, finhakket
  • 18 mozzarella-kuler (1 tomme i diameter)
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1/2 kopp sprøstekt bacon, smuldret
  • 1/2 kopp karamelliserte løk
  • 18 Cheddar-terninger (1 tomme i størrelse)
  • 1 kopp kokt favoritt-tacokjøtt
  • 1/2 kopp hakkede sylteagurpj, jalapeños
  • 18 skiver bearbeidet ost, som Velveeta (1 tomme i terninger)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For deigen og eggeglansen: Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  3. 3Kle to bakeplater med bakepapir.
  4. 4Skill biscuitsene, og trykk deretter ut hver enkelt mellom hendene for å flate dem litt.
  5. 5Legg biscuitsene ut på en melet arbeidsflate.
  6. 6Velg ett av de tre fylleveivalg nedenfor.
  7. 7For mozzarella-, tomat- og basilikumfyllet:
  8. 8Plasser ett basilikumblad, omtrent en teskje soltørkede tomater og en mozzarellaostball i midten av hver biscuit.
  9. 9For cheddar-, bacon- og løkfyllet:
  10. 10Plasser omtrent en teskje bacon, omtrent en teskje karamellisert løk og en cheddarostterning i midten av hver biscuit.
  11. 11For nachofyllet:
  12. 12Plasser omtrent to teskjeer tacokjøtt, omtrent en teskje jalapeño og en osteternings i midten av hver biscuit.
  13. 13For å forme og steke ostebombene:
  14. 14Pensle lett rundt kanten av hver biscuit med eggeglans.
  15. 15Brett deigen opp for å lukke fyllet og dann en halvsirkel.
  16. 16Klyp igjen kantene, og bøy endene av halvsirkelen inn mot midten, og klyp sammen for å danne en ball.
  17. 17Rull forsiktig mellom hendene for å forme en jevn rund ball.
  18. 18Overfør til en av de forberedte bakeplatene.
  19. 19Gjenta med de resterende deigkirkler.
  20. 20Pensle hver osteball med eggeglans.
  21. 21Hvis du lager mozzarella-, tomat- og basilikumversjonen, strø over hvitløkspulver på osteballene.
  22. 22Stek til de er gyldne og fine, ca. 10–12 minutter.
  23. 23La dem hvile i 5 minutter før servering.
  24. 24Advarsel: Fyllet kan være veldig varmt.