Gresskar-geleé

Gresskar-geleé

oppskriften på pumpkin gelato gir deg en kremet og smakfull iskrem perfekt for høsten. lær hvordan du lager den hjemme med en enkel steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper gresskarpuré
  • 1 kopp kremfløte
  • 1 kopp helmelk
  • 3/4 kopp sukker
  • 1/2 teskje kanel
  • 1/4 teskje muskatnøtt
  • En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Spesialutstyr: en iskremmaskin
  3. 3Visp sammen gresskarpuré, fløte, melk, sukker, kanel, muskatnøtt og salt i en stor bolle. Frys blandingen i en iskremmaskin i henhold til produsentens anvisninger.