Stekt chilensk havabbor

Stekt chilensk havabbor

Lær å tilberede sauteret chilean sea bass med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid. Ideell for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel til å vende fisken i, krydret med salt og pepper
  • 680–900 gram chilensk havabborfilet
  • 4 spiseskjeer smør/olivenolje-blanding
  • 1 kopp tørr hvitvin
  • 1 spiseskje smør, myknet
  • 2 spiseskjeer kapers, drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit.
  2. 2Ha melet til panering i en flat skål. Vend hver filet i krydret mel og rist av overflødig mel. Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels varme i 3 til 4 minutter. Tilsett smør- og oljeblandingen. Legg i filetene, uten å overfylle pannen. Øk varmen til høy og stek, rist pannen av og til, til bunnen av fisken er pent brunet, ca. 3 minutter. Vend filetene og brun den andre siden. Ta fisken ut av pannen og hold den varm i ovnen. Gjenta med de resterende filetene.
  3. 3Deglaser pannen med hvitvin. Kok opp og rør over høy varme til væsken er redusert med omtrent en tredjedel. Rør inn resten av smøret og de avdryppede kapersene.
  4. 4Anrett fisken på tallerkener og hell sausen rundt hver filet.