Stekt chilensk havabbor
Lær å tilberede sauteret chilean sea bass med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid. Ideell for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel til å vende fisken i, krydret med salt og pepper
- 680–900 gram chilensk havabborfilet
- 4 spiseskjeer smør/olivenolje-blanding
- 1 kopp tørr hvitvin
- 1 spiseskje smør, myknet
- 2 spiseskjeer kapers, drenert
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit.
- 2Ha melet til panering i en flat skål. Vend hver filet i krydret mel og rist av overflødig mel. Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels varme i 3 til 4 minutter. Tilsett smør- og oljeblandingen. Legg i filetene, uten å overfylle pannen. Øk varmen til høy og stek, rist pannen av og til, til bunnen av fisken er pent brunet, ca. 3 minutter. Vend filetene og brun den andre siden. Ta fisken ut av pannen og hold den varm i ovnen. Gjenta med de resterende filetene.
- 3Deglaser pannen med hvitvin. Kok opp og rør over høy varme til væsken er redusert med omtrent en tredjedel. Rør inn resten av smøret og de avdryppede kapersene.
- 4Anrett fisken på tallerkener og hell sausen rundt hver filet.