Panestekt T-bone steak
Lær hvordan du lager en perfekt pan seared t-bone steak. En enkel oppskrift for en saftig og smakfull hovedrett. Passer til enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1 ½ pund benfri T-bone biff
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje rapsolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. En halv time før koking, ta kjøttet ut av kjøleskapet.
- 2Varm opp en stor stekepanne på høy varme. Tørk kjøttet godt med papirhåndkle og krydre rikelig med salt og pepper. Tilsett olje i den varme pannen, og når den begynner å ryke, legg i kjøttet. Reduser varmen litt og stek kjøttet til det er brunt, ca. 4 minutter på hver side.
- 3Sett pannen i ovnen. Stek til en steketermometer som er satt inn i siden av kjøttet viser 120 grader Fahrenheit for medium-rare, ca. 6 til 8 minutter.
- 4Flytt kjøttet over på et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Fjern kjøttet fra benet og skjær det tvers over fibrene.