Panestekt T-bone steak

Panestekt T-bone steak

Lær hvordan du lager en perfekt pan seared t-bone steak. En enkel oppskrift for en saftig og smakfull hovedrett. Passer til enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ½ pund benfri T-bone biff
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. En halv time før koking, ta kjøttet ut av kjøleskapet.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på høy varme. Tørk kjøttet godt med papirhåndkle og krydre rikelig med salt og pepper. Tilsett olje i den varme pannen, og når den begynner å ryke, legg i kjøttet. Reduser varmen litt og stek kjøttet til det er brunt, ca. 4 minutter på hver side.
  3. 3Sett pannen i ovnen. Stek til en steketermometer som er satt inn i siden av kjøttet viser 120 grader Fahrenheit for medium-rare, ca. 6 til 8 minutter.
  4. 4Flytt kjøttet over på et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Fjern kjøttet fra benet og skjær det tvers over fibrene.