
Swanson® Roast Beef med saus
Lær hvordan du lager saftig roast beef med smakfull saus. En perfekt oppskrift for en velsmakende hovedrett, enkel å lage og ideell for helge middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 1/2 til 4 pund benfri storfekjøtt av typen bottom round roast eller chuck pot roast
- 1 3/4 kopper Swanson® storfekraft
- 3 spiseskjeer hvetemel
Fremgangsmåte
- 1Legg storfe i en stekepanne. Stek ved 180 °C (350 °F) i omtrent 1 time eller til storfe er gjennomstekt, og pensle av og til med 1/2 kopp kraft. Ta storfe ut av pannen og hold det varmt. Hell av eventuelt fett, og spar 1 spiseskje av stekefettet.
- 2Rør inn stekefettet og mel i stekepannen. Rør gradvis inn resten av kraften. Kok opp og rør over middels varme til blandingen koker og tykner. Smak til med krydder etter ønske. Server sausen sammen med storfe.