Rask krestentnøttkakebarer
lær hvordan du lager deilige crescent pekannøttpiebarer med denne enkle oppskriften. perfekt som søt snacks eller dessert for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1 boks (8 oz) Pillsbury® kjøleskapsruller med croissantdeig eller 1 boks (8 oz) Pillsbury®
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 1/2 kopp sukker
- 1/2 kopp mais sirup
- 1 spiseskje smør eller margarin, smeltet
- 1/2 teskje vanilje
- 1 egg, pisket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
- 2Hvis du bruker croissantdeig: Rull ut deigen; del den i 2 lange rektangler. Legg dem i en smurt 23x33 cm (9x13 tommer) form; trykk deigen ned i bunnen og opp 1,5 cm (1/2 tomme) langs kantene for å danne en skorpe. Trykk godt langs perforasjonene for å forsegle.
- 3Hvis du bruker en deigplate: Rull ut deigen; del den i 2 lange rektangler. Legg dem i en smurt 23x33 cm (9x13 tommer) form; trykk deigen ned i bunnen og opp 1,5 cm (1/2 tomme) langs kantene for å danne en skorpe.
- 4Stek i 8 minutter. I mellomtiden, bland fylleingrediensene i en middels stor bolle. Hell fyllet over den delvis stekte bunnen.
- 5Stek i ytterligere 18 til 22 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. La det avkjøle helt, ca. 1 time.
- 6For å lage barer, skjær i 6 rader på tvers og 4 rader oppover. Oppbevar ved romtemperatur.