Hello Fresh Mobile Banner
Parrothead Salad

Parrothead Salad

Lær hvordan du lager en frisk og fargerik parrothead salat, perfekt som forrett eller lett måltid. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 hode salatblad, vasket, tørket og revet i bitestørrelse biter
  • 2. 1/2 pund ferske jordbær, skivet
  • 3. 1/2 pund ferske blåbær
  • 4. 1 mango, skrelt, fjernet stein og skåret i strimler
  • 5. 1 kopp cherrytomater, delt i to
  • 6. 1/2 kopp rosiner
  • 7. 1/4 kopp ristet, skivede mandler
  • 8. 1/4 kopp hakket rødløk
  • 9. 4 skiver bacon

Fremgangsmåte

  1. 11. Vend salat, jordbær, blåbær, mango, tomater, rosiner, mandler og løk sammen i en salatbolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter for å la smakene blande seg. Ikke oppbevar i kjøleskapet i mer enn 4 timer.
  2. 22. Legg baconet i en stor, dyp stekepanne, og stek over middels høy varme, snu av og til, til det er sprøtt og jevnt brunt, omtrent 10 minutter. La baconet renne av på et kjøkkenpapir. Smuldre det opp og strø over salaten før servering.