Hello Fresh Mobile Banner
Sunnere gyldne svinekoteletter

Sunnere gyldne svinekoteletter

oppskrift på sunnere gyldne svinekamper med færre kalorier og mer smak. perfekt for en sunn og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 svinekamstykker
  • 2. 1/4 teskje krydret salt
  • 3. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 4. 1 løk, hakket
  • 5. 2 kopper ferske skivede sopp
  • 6. 1 (10,75 unser) boks med naturlig soppsuppe
  • 7. 1 spiseskje maisstivelse

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Skyll svinekotelettene, tørk dem godt, og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form på 23x33 cm. Bland løk, sopp og suppen i en liten skål. Rør godt og fordel blandingen over kotelettene.
  3. 33. Dekk til og stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 15 minutter. (Merk: Steketiden kan variere avhengig av kotelettens tykkelse.) Kotelettene er ferdige når den indre temperaturen har nådd 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).
  4. 44. Hell sausen i en mellomstor kjele og la den småkoke. Visp sammen maisstivelse og 1/2 kopp av sausen i en liten skål. Rør dette inn i kjelen og la det småkoke til det tykner, ca. 2 minutter. Server kotelettene med sausen.