
Sunnere gyldne svinekoteletter
oppskrift på sunnere gyldne svinekamper med færre kalorier og mer smak. perfekt for en sunn og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 svinekamstykker
- 2. 1/4 teskje krydret salt
- 3. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 2 kopper ferske skivede sopp
- 6. 1 (10,75 unser) boks med naturlig soppsuppe
- 7. 1 spiseskje maisstivelse
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Skyll svinekotelettene, tørk dem godt, og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form på 23x33 cm. Bland løk, sopp og suppen i en liten skål. Rør godt og fordel blandingen over kotelettene.
- 33. Dekk til og stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter. Fjern lokket og stek i ytterligere 15 minutter. (Merk: Steketiden kan variere avhengig av kotelettens tykkelse.) Kotelettene er ferdige når den indre temperaturen har nådd 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).
- 44. Hell sausen i en mellomstor kjele og la den småkoke. Visp sammen maisstivelse og 1/2 kopp av sausen i en liten skål. Rør dette inn i kjelen og la det småkoke til det tykner, ca. 2 minutter. Server kotelettene med sausen.