En enkel hjemmelaget landskinkjøttpølse

En enkel hjemmelaget landskinkjøttpølse

Lær hvordan du lager enkel og smakfull hjemmelaget country pølse med denne grunnleggende oppskriften. Perfekt for kjøttelskere og matentusiaster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund magert svinekjøtt (skulder/rygg eller kjøttrester)
  • 1/2 pund svinefett (fettstykke)
  • 3 teskjeer kosher-salt
  • 1 1/2 teskjeer nykvernet svart pepper
  • 1 1/2 teskjeer tørket salvie, finknust
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • 1 teskje sukker
  • 1/4 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Grovhakk svinekjøtt og fett sammen i en stor bolle. Tilsett salt, svart pepper, tørket salvie, cayennepepper, sukker og vann, og bland raskt men grundig for å blande det godt. Stek en spiseskje av pølsen i en varm stekepanne til den er ferdigstekt, smak til og juster krydderne om nødvendig. Form pølsen til små kaker. Stek kakene i en stekepanne til de er gyldne på begge sider og ikke lenger rosa i midten. Server varm.