En enkel hjemmelaget landskinkjøttpølse
Lær hvordan du lager enkel og smakfull hjemmelaget country pølse med denne grunnleggende oppskriften. Perfekt for kjøttelskere og matentusiaster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund magert svinekjøtt (skulder/rygg eller kjøttrester)
- 1/2 pund svinefett (fettstykke)
- 3 teskjeer kosher-salt
- 1 1/2 teskjeer nykvernet svart pepper
- 1 1/2 teskjeer tørket salvie, finknust
- 1/2 teskje cayennepepper
- 1 teskje sukker
- 1/4 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Grovhakk svinekjøtt og fett sammen i en stor bolle. Tilsett salt, svart pepper, tørket salvie, cayennepepper, sukker og vann, og bland raskt men grundig for å blande det godt. Stek en spiseskje av pølsen i en varm stekepanne til den er ferdigstekt, smak til og juster krydderne om nødvendig. Form pølsen til små kaker. Stek kakene i en stekepanne til de er gyldne på begge sider og ikke lenger rosa i midten. Server varm.