Hello Fresh Mobile Banner
Pita Chips, søte og salte

Pita Chips, søte og salte

oppskrift på deilige pita chips med søte og salte smaker, perfekte som snacks eller forrett. enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 store pitabrød, delt i to på tvers (for å lage 2 runde)
  • 4 spiseskjeer (1/2 stang) usaltet smør, smeltet
  • 1 spiseskje lyst brunt sukker
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 2 store pitabrød, delt i to på tvers (for å lage 2 runde)
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1/2 teskje paprika
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 1/4 teskje kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2For de søte pitachipsene: Pens begge sider av pitabrødene med det smeltede smøret. I en liten bolle, bland brunt sukker og kanel. Strø den grove eller indre siden av pitabrødene med sukkerblandingen. Stokk pitabrødene oppå hverandre og skjær dem i 8 båter, som ved kutting av en pai, for totalt 16 båter. Fordel pitabåtene på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er sprø, ca. 8–9 minutter.
  3. 3For de salte pitachipsene: Pens begge sider av pitabrødene med olivenolje. I en liten bolle, bland paprika, hvitløkspulver og salt. Strø den grove eller indre siden av pitabrødene med paprika-blandingen. Stokk pitabrødene oppå hverandre og skjær dem i 8 båter, som ved kutting av en pai, for totalt 16 båter. Fordel pitabåtene på et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er sprø, ca. 10 minutter.