Bakt Camembert

Bakt Camembert

Lær hvordan du lager perfekt baked camembert med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller hyggelig kveld med venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Én rund camembertost i en treeske
  • Sprø baguette skåret i biter, til dipp

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Fjern og kast eventuelle papirmerker fra forsiden eller sidene av ostekassen. Pakk ut osten og kast innpakningen. Sett osten tilbake i kassen, dekk den med lokket, og plasser den på et stekebrett.
  2. 2Stek til osten er helt myk innvendig, i 20 til 30 minutter. Overfør til en arbeidsflate og fjern lokket på kassen. Bruk en serratert kniv til å skjære av toppen av skorpen på osten, og server osten umiddelbart med biter av brød.