Cherry Cheesecake Dip
Lær hvordan du lager en deilig cherry cheesecake dip, perfekt som dessert eller snacks. Enkel oppskrift med kremost, kirsebær og kjeks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 2 teskjeer maisstivelse
- 2. Én pose på 10 unser frosne kirsebær (ca. 2 kopper)
- 3. 1/4 kopp sukker
- 4. Kosher-salt
- 5. 1 teskje sitronsaft
- 6. 8 unser kremost, myknet
- 7. 1/2 kopp søtet kondensert melk
- 8. 1/3 kopp rømme
- 9. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 10. Knuste graham-kjeks til pynt
- 11. Anbefalte dippere: graham-kjeks, vaniljewafler, pretzels
Fremgangsmåte
- 11. Bland maisennaen med 1 spiseskje kaldt vann i en liten bolle og sett til side. Kombiner de frosne kirsebærene, sukker og en klype salt i en middels stor kjele og sett på middels høy varme. Rør hyppig for å løse opp sukkeret etter hvert som kirsebærene tiner og slipper ut væske. Kok opp, og skru ned varmen til svak varme, og kok til kirsebærene er myke og væsken har tyknet litt, ca. 5 minutter. Rør inn maisenna-blandingen for å tykne sausen; la det småkoke i ytterligere ett minutt, og fjern deretter fra varmen. Rør inn sitronsaften og la det avkjøle helt.
- 22. Ha kremosten i en stor bolle og pisk med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til den er luftig, ca. 3 minutter. Tilsett kondensert melk, rømme, vanilje og 1/8 teskje salt. Pisk igjen til det er veldig luftig. Overfør til en flat bolle eller en ildfast form og jevn ut. Topp med den avkjølte kirsebærsaucen. Strø over knuste grahamkjeks og server med dippere.