Hello Fresh Mobile Banner
Spinatstuing

Spinatstuing

Lær hvordan du lager en deilig spinat sautè med enkle ingredienser. Perfekt som tilbehør eller lett middag, klar på få minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1 teskje knust hvitløk
  • 1 kopp frosne løk
  • 340 gram ferdigvasket babyspinat
  • Koshersalt
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, varm opp olje på middels varme. Tilsett hvitløk og løk, og stek i 2 minutter. Skru opp varmen til medium-høy, og tilsett spinat i håndfuller, mens du stadig vender og beveger med tang, til den faller sammen. Så snart spinaten er helt visnet, tar du den av varmen, krydrer med salt og pepper, og serverer.