
Spinatstuing
Lær hvordan du lager en deilig spinat sautè med enkle ingredienser. Perfekt som tilbehør eller lett middag, klar på få minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1 teskje knust hvitløk
- 1 kopp frosne løk
- 340 gram ferdigvasket babyspinat
- Koshersalt
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, varm opp olje på middels varme. Tilsett hvitløk og løk, og stek i 2 minutter. Skru opp varmen til medium-høy, og tilsett spinat i håndfuller, mens du stadig vender og beveger med tang, til den faller sammen. Så snart spinaten er helt visnet, tar du den av varmen, krydrer med salt og pepper, og serverer.