Hello Fresh Mobile Banner
AVOCADO-BLÅBÆRMUFFINS (Sponset)

AVOCADO-BLÅBÆRMUFFINS (Sponset)

oppskrift på deilige avocado-blueberry muffins som er perfekte som frokost eller snacks. enkel å lage og sunn. prøv dem i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 1 moden, fersk California-avocado, uten stein og skrelt
  • 3/4 kopp sukker
  • 1 egg
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 kopp naturell yoghurt
  • 170 g (1 1/4 kopp) ferske Naturipe® blåbær
  • Streuseltopping (oppskrift følger)
  • 1/4 kopp mel
  • 1/3 kopp sukker
  • 3 ss smør, myknet
  • 1 ts kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Streusel-topping:
  2. 2Visp sammen mel, sukker og kanel. Tilsett smør, og bland inn ved å bruke fingrene til å gni smøret inn i de tørre ingrediensene. Sett til side.
  3. 3Muffins:
  4. 4Forvarm ovnen til 190°C (375°F). Kle en muffinsform med 12 papirformer.
  5. 5I en middels stor bolle, bland sammen mel, bakepulver, natron og salt.
  6. 6Ha avocado i en kjøkkenmaskin og kjør til det er nesten glatt. Tilsett sukker og kjør til det er godt blandet.
  7. 7Tilsett egget og kjør til det er helt innarbeidet. Tilsett vanilje og yoghurt, og bland godt.
  8. 8Sikt melet i en sikt og sikt halvparten av melet i røren, og bland til det akkurat er kombinert. Sikt inn resten av melet og bland forsiktig til det er akkurat blandet. Vend forsiktig inn blåbærene.
  9. 9Bruk en skje eller iskremkule til å fordele røren i de 12 formene. Strø streusel-toppingen over røren i hver form, og fordel jevnt.
  10. 10Stek i 25–30 minutter, eller til en trepinne kommer ut ren. La muffinsene avkjøle i formen på en rist i 5 minutter før de tas ut.
  11. 11Server varme eller romtempererte.
  12. 12Serveringsforslag: Server varme med litt smør eller din favorittsyltetøy.