Hello Fresh Mobile Banner
Djevelkrepse-ruller

Djevelkrepse-ruller

oppskrift på devil crab rolls, sprø og smakfulle krabbekaker rullet i deig. perfekt for forrett eller små måltider, enkelt å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund gammelt brød, skåret i terninger
  • 2 kvart vann
  • 2 unser salt
  • 1/2 unser hvitløksalt
  • 1 spiseskje svart pepper
  • 1/2 teskje rød chili flakes
  • 1 teskje krabbekrydder
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 2 mellomstore gule løk, finhakket
  • 1 1/2 pund brødsmuler, pluss mer til panering
  • 1 pund krabbekjøtt, renset og uten skjell
  • 1 pint krabbesaus, oppskrift følger
  • Olje til steking
  • 8 unser knuste tomater
  • 4 unser tomatpuré
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje salt
  • 1 laurbærblad
  • 2 unser sterk saus
  • 4 unser krabbekjøtt, renset og uten skjell
  • 1 liten løk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle legger du det tørre brødet i terninger. Hell over vannet og la det trekke i 10 minutter. Strø over salt, hvitløksalt, svart pepper, rød chili flakes, krabbekrydder, hakket selleri og hakket løk. Bruk hendene til å blande alle ingrediensene godt sammen til en homogen blanding. Sett til side slik at smakene får tid til å blande seg.
  2. 2I en annen stor bolle blander du brødsmuler, krabbekjøtt og krabbesaus. Rør det godt sammen til en jevn blanding.
  3. 3Ta en liten håndfull av brødblandingen, og bruk tommelen eller fingeren til å lage en fordypning. Ta en liten skje, ca. 45 gram, med krabbeblanding og legg den i fordypningen. Bøy brødblandingen rundt krabbeblandingen, og form en liten burger. Legg den på et bakepapirkledd stekebrett eller på et stort fat. Fortsett å lage kaker til all blandingen er brukt opp.
  4. 4I en stor stekepanne heller du ca. 3,8 cm olje. Varm opp oljen til 190 grader Celsius, eller til en liten brødbit syder og bobler når den legges i oljen. Legg kakene forsiktig i pannen, pass på å ikke overfylle. Stek til de er gylne på den ene siden, ca. 3–4 minutter, snu dem og stek til de er gylne på den andre siden.
  5. 5Merk: Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker, og kan derfor være vanskelig å få til hjemme.
  6. 6I en stor sausekjele blander du alle ingrediensene. La det småkoke over middels varme i 30 minutter. Avkjøl sausen før bruk.
  7. 7Porsjon: 1 liter