Bloody Mary

Bloody Mary

Lær hvordan du lager en perfekt bloody mary med denne enkle oppskriften. En forfriskende drink perfekt for helårsjiv.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1. Salt og nykvernet svart pepper, pluss 1 spiseskje salt til å rime glassene
  • 2. 1 spiseskje cajunkrydder
  • 3. 4 kopper tomatjuice
  • 4. 1 sitron, presset
  • 5. 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 6. 1 spiseskje sterk saus
  • 7. 4 unser vodka
  • 8. 4 stilker selleri, med blader attached

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland 1 spiseskje salt og Cajun-krydder på en liten tallerken. Dypp kantene på hvert glass i vann, deretter i saltblandingen.
  2. 22. I en mug, bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, hot sauce, salt og pepper etter smak (sett til side 1 1/2 kopp til oppskriften "Eggs Mary" i online-versjonen). Fyll hvert glass med isbiter. Tilsett 1 unse vodka i hvert glass og hell i tomatblandingen. Rør om, pynt hver drink med en selleristilk og server.