Bloody Mary
Lær hvordan du lager en perfekt bloody mary med denne enkle oppskriften. En forfriskende drink perfekt for helårsjiv.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1. Salt og nykvernet svart pepper, pluss 1 spiseskje salt til å rime glassene
- 2. 1 spiseskje cajunkrydder
- 3. 4 kopper tomatjuice
- 4. 1 sitron, presset
- 5. 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 6. 1 spiseskje sterk saus
- 7. 4 unser vodka
- 8. 4 stilker selleri, med blader attached
Fremgangsmåte
- 11. Bland 1 spiseskje salt og Cajun-krydder på en liten tallerken. Dypp kantene på hvert glass i vann, deretter i saltblandingen.
- 22. I en mug, bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, hot sauce, salt og pepper etter smak (sett til side 1 1/2 kopp til oppskriften "Eggs Mary" i online-versjonen). Fyll hvert glass med isbiter. Tilsett 1 unse vodka i hvert glass og hell i tomatblandingen. Rør om, pynt hver drink med en selleristilk og server.