Erter og gulrøtter
Lær hvordan du lager deilige peas and carrots med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til enhver middag. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper frosne små erter, tint
- 2 spiseskjeer ekstra jomfrolivolje
- 2 teskjeer ferske estragonblader
- 4 unser kremost, i terninger, romtemperert
- 1 kopp revet Parmesan
- 1 teskje ferskt revet sitronskall, fra 1 liten sitron
- 1 teskje kosher-salt
- 4 store gulrøtter, skrellet og skåret på skrå i 8 cm lange "chips"
Fremgangsmåte
- 1Legg erter, olivenolje og estragon i en food processor med metallblad, og kjør til det er finhakket, ca. 30 sekunder. Tilsett kremost og kjør til det er glatt, ca. 1 minutt. Ha i Parmesan, sitrusskall og salt, og kjør kort for å blande. Overfør blandingen til en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet til den skal brukes. Server med gulrotchips.