Hello Fresh Mobile Banner
Erter og gulrøtter

Erter og gulrøtter

Lær hvordan du lager deilige peas and carrots med denne enkle oppskriften. Perfekt som tilbehør til enhver middag. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper frosne små erter, tint
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfrolivolje
  • 2 teskjeer ferske estragonblader
  • 4 unser kremost, i terninger, romtemperert
  • 1 kopp revet Parmesan
  • 1 teskje ferskt revet sitronskall, fra 1 liten sitron
  • 1 teskje kosher-salt
  • 4 store gulrøtter, skrellet og skåret på skrå i 8 cm lange "chips"

Fremgangsmåte

  1. 1Legg erter, olivenolje og estragon i en food processor med metallblad, og kjør til det er finhakket, ca. 30 sekunder. Tilsett kremost og kjør til det er glatt, ca. 1 minutt. Ha i Parmesan, sitrusskall og salt, og kjør kort for å blande. Overfør blandingen til en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet til den skal brukes. Server med gulrotchips.