Hello Fresh Mobile Banner
Østers på halvt skall med rødvinseddiksaus

Østers på halvt skall med rødvinseddiksaus

Lær hvordan du lager deilige østers på halvt skall med en frisk rødvinseddiksaus. Perfekt for forrett eller spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 sjalottløk, skrelt og skivet
  • 3/4 kopp rødvinseddik
  • 36 ferske østers

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender, mos finhakkede sjalottløk med rødvinseddik til en jevn puré. Sett til side. Skjell ut østersene. De skrelte østersene kan oppbevares, dekket med et fuktig kjøkkenpapir, i kjøleskapet i opptil en time. Skje omtrent en teskje saus over hver østers for å dekke med et tynt lag. Server umiddelbart.