Quesadillas

Quesadillas

Lær hvordan du lager perfekte quesadillas med denne enkle oppskriften. Ideell som forrett eller enkel middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 stang (1/2 kopp) usaltet smør, myknet
  • 450 gram Monterey Jack-ost, revet
  • 8 vårløk, finhakket
  • 1/2 kopp drenert og finhakket hermetisk pimiento
  • 4 sylteagurkjonserter, finhakket, bruk hansker
  • 2 spiseskjeer finhakket fersk koriander
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 5 (25 cm) eller 8 (18 cm) mel tortillas

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Smør den ene siden av tortillalefsene med smør, legg dem på bakepapirkledte stekeplater med smørsiden opp, og rist dem i ovnen i 5 minutter, eller til de er lett gylne. (Tortillalefsene kan ristes opp til 2 timer i forveien og oppbevares dekket.)
  3. 3I en bolle blander du osten, vårløk, pimiento, jalapeño, koriander og spisskummen. Strø blandingen over tortillalefsene, og stek quesadillas i ovnen på 200 grader Celsius i 5 til 8 minutter, eller til osten er boblende. Overfør quesadillasene til et skjærebrett og skjær dem i vinger.