Røkt fiskedip

Røkt fiskedip

lær hvordan du lager en enkel og smakfull røkt fisk dip. perfekt som forrett eller tilbehør på fest eller i helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp myk kremost
  • 2 spiseskjeer finhakket jalapeñopepper
  • 1 spiseskje finhakket selleri
  • 1 spiseskje finhakket løk
  • 4 rystelser Worcestershire-saus
  • 3 rystelser hot sauce, for eksempel Tabasco
  • 115 gram røkt fisk
  • Omtrent 3 spiseskjeer rømme
  • Kjeks eller rå grønnsaker, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kremost, jalapeño, selleri, løk, Worcestershire-saus og hot sauce i en food processor og kjør til det er jevnt. Bryt fisken opp i food processoren og kjør igjen til det er akkurat blandet, men ikke blitt til en grøt. Tynn ut blandingen med rømme til den får en smørbar konsistens.
  2. 2La det stå i kjøleskapet i 1 time før servering. Server med kjeks eller ferske rå grønnsaker.