Røkt fiskedip
lær hvordan du lager en enkel og smakfull røkt fisk dip. perfekt som forrett eller tilbehør på fest eller i helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp myk kremost
- 2 spiseskjeer finhakket jalapeñopepper
- 1 spiseskje finhakket selleri
- 1 spiseskje finhakket løk
- 4 rystelser Worcestershire-saus
- 3 rystelser hot sauce, for eksempel Tabasco
- 115 gram røkt fisk
- Omtrent 3 spiseskjeer rømme
- Kjeks eller rå grønnsaker, til servering
Fremgangsmåte
- 1Bland kremost, jalapeño, selleri, løk, Worcestershire-saus og hot sauce i en food processor og kjør til det er jevnt. Bryt fisken opp i food processoren og kjør igjen til det er akkurat blandet, men ikke blitt til en grøt. Tynn ut blandingen med rømme til den får en smørbar konsistens.
- 2La det stå i kjøleskapet i 1 time før servering. Server med kjeks eller ferske rå grønnsaker.




