Karens bakte bananfylte franske toast

Karens bakte bananfylte franske toast

oppskrift på karens deilige bakt banan fylt fransk toast, perfekt for en søt frokost eller brunch. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 modne bananer, moste
  • 8 skiver fransk brød
  • 1/2 kopp melk
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Lett spray en støpejerns- eller annen ovnsikker stekepanne med matlagingsspray, og varm den opp over middels varme.
  2. 2Smør most banan på fire skiver brød. Legg de resterende fire skivene oppå. I en bolle, visp sammen melk, egg, vanilje og kanel. Dypp brødet i eggeblandingen i 45 sekunder på hver side, og legg det deretter i pannen.
  3. 3Stek brødet i to minutter på hver side. Legg brødet på et bakepapirkledd stekebrett og stek i den forvarmede ovnen i 8 minutter, til det er gyllent. Server varmt.