Andouille-pølse med maisfritters
Lær hvordan du lager smakfulle andouille pølse og mais fritters. En enkel oppskrift som passer perfekt som forrett eller snack.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 1 spiseskje bakepulver
- En klype cayennepepper
- 1 teskje røkt paprika
- 1 teskje kosher-salt
- En klype knust svart pepper
- 1/4 kopp sukker
- 1/2 kopp finhakket andouille-pølse
- 1 1/2 kopper frosne maiskorn, tint
- 2 egg
- 1 kopp helmelk
- 1 spiseskje finhakket fersk timian
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 3 spiseskjeer rapsolje
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, visp sammen melet, bakepulveret, cayenne, paprika, salt, pepper og sukker. Tilsett pølsa, maisen, eggene, melken og timianen. Rør inn det smeltede smøret og bland godt.
- 2I en stor stekepanne over middels høy varme, varm opp rapsoljen og fordel den jevnt i pannen. Hell 2 til 3 unser av røren i pannen og form til en mini-pannekake. Gjenta for å fylle pannen. Kok i 2 minutter før du snur og steker den andre siden. Gjenta med resten av røren. Overfør til et serveringsfat og server.



