Andouille-pølse med maisfritters

Andouille-pølse med maisfritters

Lær hvordan du lager smakfulle andouille pølse og mais fritters. En enkel oppskrift som passer perfekt som forrett eller snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 1 spiseskje bakepulver
  • En klype cayennepepper
  • 1 teskje røkt paprika
  • 1 teskje kosher-salt
  • En klype knust svart pepper
  • 1/4 kopp sukker
  • 1/2 kopp finhakket andouille-pølse
  • 1 1/2 kopper frosne maiskorn, tint
  • 2 egg
  • 1 kopp helmelk
  • 1 spiseskje finhakket fersk timian
  • 1/2 kopp smør, smeltet
  • 3 spiseskjeer rapsolje

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, visp sammen melet, bakepulveret, cayenne, paprika, salt, pepper og sukker. Tilsett pølsa, maisen, eggene, melken og timianen. Rør inn det smeltede smøret og bland godt.
  2. 2I en stor stekepanne over middels høy varme, varm opp rapsoljen og fordel den jevnt i pannen. Hell 2 til 3 unser av røren i pannen og form til en mini-pannekake. Gjenta for å fylle pannen. Kok i 2 minutter før du snur og steker den andre siden. Gjenta med resten av røren. Overfør til et serveringsfat og server.