
Enkle eggerøre
oppskrift på enkel og rask eggerøre, perfekt til frokost eller brunch. lær hvordan du lager luftig eggerøre på få minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 8 store egg
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer usaltet smør
Fremgangsmåte
- 1Pisk lett sammen eggene, 3/4 teskje salt og noen korn av svart pepper i en middels stor bolle.
- 2Smelt 1 spiseskje smør i en middels stor non-stick panne på lav varme; sving pannen for å dekke bunnen og sidene. Tilsett eggene, og kok dem sakte, og skrap dem opp med en slikkepott av gummi av og til, til det meste av væsken har tyknet og eggene er myke, omtrent 10 minutter. (Hvis du liker eggene litt fastere, kok dem i ytterligere 2 til 3 minutter.)
- 3Ta dem av varmen, og vend forsiktig inn den resterende 1 spiseskje smør. Server varm.