
Corned Beef Breakfast Hash
Lær hvordan du lager en deilig corned beef frokosthash. En enkel og smakfull oppskrift som passer perfekt til en solid start på dagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 450 gram små røde poteter, delt i kvarter
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1 spansk løk, grovhakket
- 1 rød paprika, hakket
- 1 kopp strimlet kål
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 225 gram kokt storfekjøtt, tynne skiver på tvers
- 1/4 kopp kremfløte
- 4 store egg
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett potetene, krydre med salt og pepper, og stek til de er gylne, ca. 10 til 12 minutter.
- 2Tilsett løk og paprika, og fortsett å koke i ytterligere 5 minutter. Tilsett kål og Worcestershire-saus, og stek til grønnsakene er møre, omtrent 3 minutter til. Rør inn kokt storfekjøtt og fløte, og skru ned varmen til middels lav.
- 3Knekk eggene over hashen. Dekk til med lokk og kok til eggene er stivnet, 8 til 10 minutter. Server hash'en fordelt på 4 tallerkener.