Rosmarin-kornbrød og linse-pai

Rosmarin-kornbrød og linse-pai

oppskrift på rosmarin cornbread lentil pot pie - en smakfull og mettende rett med friske urter, perfekt for en komfortabel middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Non-stick kokespray, for å smøre ramekiner
  • 2 bokser linse-suppe
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • Noen dråper sterk saus
  • 1 pakke maisbrødblanding
  • 1/2 kopp revet Parmesan
  • 1/3 kopp melk
  • 1 spiseskje hakket fersk rosmarin
  • 1 egg

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: fire ramekiner på 10 gram, valgfritt.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 3Spray fire ramekiner på 10 gram eller en 20x20 cm ildfast form med non-stick matlagingsspray.
  4. 4Bland linsesuppen med persille og noen dråper hot sauce. Fordel blandingen i ramekinerne.
  5. 5I en bolle, bland maisbrødmiksen med parmesan, melk, rosmarin og egg. Fordel røren over linsene. Stek til gyllenbrun, 20 til 30 minutter, avhengig av størrelsen på ramekinerne eller ildfastformen.