
Rosmarin-kornbrød og linse-pai
oppskrift på rosmarin cornbread lentil pot pie - en smakfull og mettende rett med friske urter, perfekt for en komfortabel middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Non-stick kokespray, for å smøre ramekiner
- 2 bokser linse-suppe
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille
- Noen dråper sterk saus
- 1 pakke maisbrødblanding
- 1/2 kopp revet Parmesan
- 1/3 kopp melk
- 1 spiseskje hakket fersk rosmarin
- 1 egg
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: fire ramekiner på 10 gram, valgfritt.
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 3Spray fire ramekiner på 10 gram eller en 20x20 cm ildfast form med non-stick matlagingsspray.
- 4Bland linsesuppen med persille og noen dråper hot sauce. Fordel blandingen i ramekinerne.
- 5I en bolle, bland maisbrødmiksen med parmesan, melk, rosmarin og egg. Fordel røren over linsene. Stek til gyllenbrun, 20 til 30 minutter, avhengig av størrelsen på ramekinerne eller ildfastformen.