Hello Fresh Mobile Banner
Italiensk pastasalat

Italiensk pastasalat

oppskrift på italiensk pastasalat perfekt for sommeren. enkel å lage, smakfull og frisk. ideell som forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund tri-farget korketrekkerpasta
  • 2. 1 (340 gram) glass med marinerte, kvartede artisjokkhjerter, avrent
  • 3. 8 unser røket mozzarella, i terninger
  • 4. 1 (225 gram) pølse med krydret pepperoni, i terninger
  • 5. 1 kopp cherrytomater, delt i to
  • 6. 2 spiseskjeer hakkede jarlagte pepperoncini
  • 7. 1 stor håndfull ferske basilikumblader, revet
  • 8. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 9. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 10. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 11. Kosher-salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pastaen i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er al dente i henhold til pakkens anvisninger. Sil av vannet og avkjøl.
  2. 22. Tilsett artisjokkhjertene, mozzarella, pepperoni, tomater, pepperoncini og basilikum i en stor bolle. Rør inn pastaen.
  3. 33. Visp sammen hvitløk, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i pastaen.