Italiensk pastasalat
oppskrift på italiensk pastasalat perfekt for sommeren. enkel å lage, smakfull og frisk. ideell som forrett eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund tri-farget korketrekkerpasta
- 2. 1 (340 gram) glass med marinerte, kvartede artisjokkhjerter, avrent
- 3. 8 unser røket mozzarella, i terninger
- 4. 1 (225 gram) pølse med krydret pepperoni, i terninger
- 5. 1 kopp cherrytomater, delt i to
- 6. 2 spiseskjeer hakkede jarlagte pepperoncini
- 7. 1 stor håndfull ferske basilikumblader, revet
- 8. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 9. 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 10. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 11. Kosher-salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 11. Kok pastaen i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er al dente i henhold til pakkens anvisninger. Sil av vannet og avkjøl.
- 22. Tilsett artisjokkhjertene, mozzarella, pepperoni, tomater, pepperoncini og basilikum i en stor bolle. Rør inn pastaen.
- 33. Visp sammen hvitløk, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i pastaen.