Hello Fresh Mobile Banner
Ceviche Verde

Ceviche Verde

Lær hvordan du lager en deilig ceviche verde, en frisk og smakfull forrett med fersk sjømat og grønne urter. Perfekt for sommermåltidet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund fersk Pacific-havabbor eller annen fast-flesket fisk
  • 1 teskje kosher-salt
  • 3 spiseskjeer fersk limejuice
  • 2 modne avokadoer, skrelt og kjernet
  • 3/4 kopp grønne oliven, skivet
  • 1/2 kopp tomatillos, hakket
  • 1/4 kopp løk, veldig finhakket
  • 1/4 kopp ferske korianderblader
  • 1 jalapeño, stilket, frøet og hakket (valgfritt)
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Tostadas eller tortillachips
  • Ingrediensinfo: For å få avokadene til å modne raskere, legg dem i en lukket papirpose sammen med et eple eller en banan i 24 timer.

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær fisken i 1/2" terninger; legg dem i en middels stor bolle. Tilsett kosher salt; vend godt slik at det dekker. Hell over limesaft; vend igjen for å dekke. Mariner til kantene på terningene begynner å bli ugjennomsiktige, av og til å vende, i omtrent 30 minutter. Skjær avokado i terninger; tilsett i bollen sammen med grønne oliven, tomatillos, løk, koriander og jalapeño. Tilsett olivenolje og krydre med salt etter smak. Server over tostadas eller med tortillachips til dipp.
  2. 2Skjær fisken i 1/2" terninger; legg dem i en middels stor bolle. Tilsett kosher salt; vend godt slik at det dekker. Hell over limesaft; vend igjen for å dekke. Mariner til kantene på terningene begynner å bli ugjennomsiktige, av og til å vende, i omtrent 30 minutter.
  3. 3Skjær avokado i terninger; tilsett i bollen sammen med grønne oliven, tomatillos, løk, koriander og jalapeño. Tilsett olivenolje og krydre med salt etter smak.
  4. 4Server over tostadas eller med tortillachips til dipp.