Key Lime Pie

Key Lime Pie

Lær hvordan du lager en deilig key lime pie med vår enkle oppskrift. Perfekt sommerdessert med frisk lime og knasende bunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 18 hele grahamskjeks (de store, fire-delte bitene)
  • 2. 8 spiseskjeer (1 stang) saltet smør, smeltet
  • 3. 1/3 kopp sukker
  • 4. Én 14-unse boks søtet kondensert melk
  • 5. 1 toppet spiseskje revet limeskall
  • 6. 1/2 kopp limesaft
  • 7. 2 store eggeplommer
  • 8. Pisket krem, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 33. Til bunnen: Knus grahamkjeksene i en food processor eller i en plastpose med zip. Hell dem over i en bolle og rør inn det smeltede smøret og sukkeret. Trykk blandingen ut i en paiform og stek til den er gyllen og har satt seg, ca. 5 minutter. Sett til side for å avkjøle litt.
  4. 44. Til fyllet: Bland kondensert melk, limeskall, limesaft og eggeplommer i en miksebolle og kjør på høy hastighet til det er glatt og tykt.
  5. 55. Hell fyllet i bunnen og stek i 15 minutter. La den avkjøle, deretter sett den i kjøleskapet i minst 1 time – gjerne mer.
  6. 66. Server med pisket krem.