
Ingefær-sitronkaker
oppskrift på ginger lemon cookies som er perfekte som snacks eller til dessert. enkle å lage og full av frisk smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1/4 pund (1 stang) usaltet smør
- 3/4 kopp pluss 2 spiseskjeer sukker, pluss mer til dryssing
- 1 stort egg
- 1 spiseskje revet sitronskall
- 1 1/3 kopper hvetemel
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje natron
- 1/4 teskje salt
- 1/4 kopp krystallisert ingefær, kuttet i 1/8-tommers terninger
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 2Legg to bakeplater med bakepapir og sett til side. I en bolle, bruk en elektrisk mikser med flatpisker, bland smør og sukker på middels-høy hastighet til det er lyst og luftig, ca. 5 minutter. Skrap ned sidene av bollen to ganger. Tilsett egg, og bland på høy hastighet for å blande det godt. Tilsett finrevet sitrusskall, og bland for å kombinere.
- 3I en bolle, visp sammen mel, malt ingefær, natron, salt og kandisert ingefær, og tilsett det i smørblandingen. Bland på middels-lav hastighet i ca. 20 sekunder til det er godt blandet.
- 4Bruk to skjeer til å legge omtrent 2 teskjeer med røre på de forberedte bakeplatene. Gjenta til all deigen er brukt opp, og pass på at hver småkake er ca. 2 tommer fra hverandre. Stek i 7 minutter.