Ranch kyllingburger med brød

Ranch kyllingburger med brød

oppskrift på deilige ranch chicken sandwiches. perfekt som lunch eller middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 hele, benfrie, skinnløse kyllingbryst
  • ½ kopp honning
  • ½ kopp Dijon-sennep (eller grov- / landssennep)
  • 1 teskje paprika
  • ½ teskje salt
  • Nykvernet svart pepper
  • Saften av 1 sitron
  • Knust rød pepper, til å strø over, valgfritt
  • 450 gram tykke skiver bacon, delt i to
  • 2 kopper revet skarp Cheddar
  • 8 myke grove hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Med en veldig skarp kniv, del kyllingbrystene i to på langs. Dette vil gi åtte kyllingbryststykker som er tynnere og jevnstore.
  3. 3Deretter lager du marinaden. I en stor bolle blander du honning, sennep, paprika, salt, pepper etter smak, sitronsaft og eventuelt knuste rød pepperflak. Rør godt for å blande.
  4. 4Tilsett kyllingen i marinaden og vend den godt slik at den blir dekket. Dekk bollen med plastfolie og la den marinere i kjøleskapet i 2 til 4 timer.
  5. 5Mens kyllingen marinerer, stek baconet til det er seigt. Når baconet er ferdig, reserver 1/4 kopp av baconfettet og hell av resten av fettet (men rengjør ikke pannen).
  6. 6Når du er klar til å koke kyllingen, tar du den ut av marinaden og steker den i en panne over middels høy varme, 3–4 minutter på hver side. Pensle litt av det reserverte baconfettet på kyllingen mens du steker den. (Alternativt kan du grille kyllingbrystene på en innendørs eller utendørs grill.)
  7. 7Når det er et par minutter igjen av grilltiden, legger du to stykker bacon på hver kyllingbryst. Topp med litt cheddarost og la det smelte på grillen (hvis du trenger å fjerne kyllingen, kan du fullføre smeltingen av osten under grillen).
  8. 8Del bollene i to og fyll dem umiddelbart med den bacon- og ostedekkede kyllingen.