
Paul's Gudfaren Pizza
Lær hvordan du lager pauls godfather pizza hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for enhver anledning og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Én 25-unse ball med høykvalitets hvetedeig
- 2. 8 unse ricottaost
- 3. 4 unse rehydrerte soltørkede tomater
- 4. 8 unse ferske Roma-tomater, skivet
- 5. 11 unse revet mozzarella
- 6. 1 unse granulert hvitløk
- 7. 1 unse revet Pecorino Romano
- 8. 8 unse pesto
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius.
- 22. Begynn med å strekke ut deigen til ønsket størrelse.
- 33. Fordel ricottaosten over hele overflaten av den utstrakte pizzadeigen.
- 44. Deretter sprer du de rehydrerte soltørkede tomatene rikelig over ricottaosten.
- 55. Legg deretter på roma-tomater.
- 66. Fordel mozzarellaen, strø over finhakket hvitløk, og dryss over Pecorino Romano.
- 77. Til slutt legger du på pesto.
- 8Stek pizzaen til skorpen er gyllenbrun, ca. 15 minutter.