Paul's Gudfaren Pizza

Paul's Gudfaren Pizza

Lær hvordan du lager pauls godfather pizza hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for enhver anledning og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Én 25-unse ball med høykvalitets hvetedeig
  • 2. 8 unse ricottaost
  • 3. 4 unse rehydrerte soltørkede tomater
  • 4. 8 unse ferske Roma-tomater, skivet
  • 5. 11 unse revet mozzarella
  • 6. 1 unse granulert hvitløk
  • 7. 1 unse revet Pecorino Romano
  • 8. 8 unse pesto

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius.
  2. 22. Begynn med å strekke ut deigen til ønsket størrelse.
  3. 33. Fordel ricottaosten over hele overflaten av den utstrakte pizzadeigen.
  4. 44. Deretter sprer du de rehydrerte soltørkede tomatene rikelig over ricottaosten.
  5. 55. Legg deretter på roma-tomater.
  6. 66. Fordel mozzarellaen, strø over finhakket hvitløk, og dryss over Pecorino Romano.
  7. 77. Til slutt legger du på pesto.
  8. 8Stek pizzaen til skorpen er gyllenbrun, ca. 15 minutter.