Smørkrem Mousseline / Kjeks og krem

Smørkrem Mousseline / Kjeks og krem

Lær hvordan du lager en luftig buttercream mousseline med cookies and cream. Perfekt til kaker og desserter, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper sukker
  • 2. 2 spiseskjeer marengspulver
  • 3. 5 eggehviter
  • 4. 1/4 kopp mais sirup
  • 5. 1/2 teskje krem av tartar
  • 6. 1 1/4 kopper smør, romtemperert
  • 7. 3/4 kopp fettstoff
  • 8. 1 spiseskje pluss 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 1 vaniljestang, frø skrapet
  • 10. 10 sjokoladekjeks til sandwich, knust (anbefalt: Oreo)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sukker og marengspulver i en rustfri stålbolle og pisk sammen. Bland eggehviter og mais sirup. Kombiner eggehviteblandingen med sukker- og marengsblandingen, og pisk kraftig. Varm blandingen over et vannbad, og rør av og til. Marengsen er ferdig når sukkeret er oppløst. Pisk i en kjøkkenmaskin utstyrt med visp, i 10 til 15 minutter. Tilsett sakte det kalde, romtempererte smøret og fettstoffet. Rør inn vaniljefrøene, og vend deretter inn de knuste kjeksene.
  2. 22. En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har gitt denne oppskriften. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.