Smørkrem Mousseline / Kjeks og krem
Lær hvordan du lager en luftig buttercream mousseline med cookies and cream. Perfekt til kaker og desserter, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper sukker
- 2. 2 spiseskjeer marengspulver
- 3. 5 eggehviter
- 4. 1/4 kopp mais sirup
- 5. 1/2 teskje krem av tartar
- 6. 1 1/4 kopper smør, romtemperert
- 7. 3/4 kopp fettstoff
- 8. 1 spiseskje pluss 1 teskje vaniljeekstrakt
- 9. 1 vaniljestang, frø skrapet
- 10. 10 sjokoladekjeks til sandwich, knust (anbefalt: Oreo)
Fremgangsmåte
- 11. Bland sukker og marengspulver i en rustfri stålbolle og pisk sammen. Bland eggehviter og mais sirup. Kombiner eggehviteblandingen med sukker- og marengsblandingen, og pisk kraftig. Varm blandingen over et vannbad, og rør av og til. Marengsen er ferdig når sukkeret er oppløst. Pisk i en kjøkkenmaskin utstyrt med visp, i 10 til 15 minutter. Tilsett sakte det kalde, romtempererte smøret og fettstoffet. Rør inn vaniljefrøene, og vend deretter inn de knuste kjeksene.
- 22. En seer, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har gitt denne oppskriften. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.