Hello Fresh Mobile Banner
Fylte potetskall

Fylte potetskall

oppdag hvordan du lager sprø og fyllige re-stuffed potato skins. perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 10 mellomstore Idaho-poteter
  • 2. 8 kopper vegetabilsk olje
  • 3. 2 stikker smør, romtemperert
  • 4. 1 kopp rømme
  • 5. 1/4 kopp ferske persilleblader, finhakket
  • 6. 2 spiseskjeer Cajun-krydder
  • 7. 4 kopper kokt og revet svineknoke
  • 8. 2 kopper revet Cheddarost
  • 9. 2 kopper revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Stek potetene til de er gjennomkokte, ca. 50 til 60 minutter. Ta dem ut og la dem avkjøle i minst 2 timer.
  3. 33. Når de er avkjølte, del potetene på langs og lag en lomme ved å skrape ut innmaten, som du sparer. Legg potetskinnene med skinnsiden ned på et stekebrett. Sett skinnene i kjøleskapet i 30 minutter for å hvile.
  4. 44. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Varm opp oljen i en dypfriteringskjele til 175 grader Celsius.
  5. 55. Friter potetene til de er gyldne, i porsjoner om nødvendig. Dette tar ca. 3 til 4 minutter per porsjon. Når de er gyldne, ta dem ut og legg dem på et stekebrett for fylling.
  6. 66. I en blender, kjør de reserverte potetinnmaten på lav hastighet til den er most. Tilsett smør, rømme, persille og Cajun-krydder. Bland til alt er godt blandet, ca. 2 til 3 minutter, og ta deretter ut av blenderen.
  7. 77. Rør inn osten med en skje. Fyll deretter skinnene med kjøttet fra svinekjøttet og topp med ostene. Stek til osten er smeltet, ca. 15 til 18 minutter.