
Fylte potetskall
oppdag hvordan du lager sprø og fyllige re-stuffed potato skins. perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 10 mellomstore Idaho-poteter
- 2. 8 kopper vegetabilsk olje
- 3. 2 stikker smør, romtemperert
- 4. 1 kopp rømme
- 5. 1/4 kopp ferske persilleblader, finhakket
- 6. 2 spiseskjeer Cajun-krydder
- 7. 4 kopper kokt og revet svineknoke
- 8. 2 kopper revet Cheddarost
- 9. 2 kopper revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Stek potetene til de er gjennomkokte, ca. 50 til 60 minutter. Ta dem ut og la dem avkjøle i minst 2 timer.
- 33. Når de er avkjølte, del potetene på langs og lag en lomme ved å skrape ut innmaten, som du sparer. Legg potetskinnene med skinnsiden ned på et stekebrett. Sett skinnene i kjøleskapet i 30 minutter for å hvile.
- 44. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Varm opp oljen i en dypfriteringskjele til 175 grader Celsius.
- 55. Friter potetene til de er gyldne, i porsjoner om nødvendig. Dette tar ca. 3 til 4 minutter per porsjon. Når de er gyldne, ta dem ut og legg dem på et stekebrett for fylling.
- 66. I en blender, kjør de reserverte potetinnmaten på lav hastighet til den er most. Tilsett smør, rømme, persille og Cajun-krydder. Bland til alt er godt blandet, ca. 2 til 3 minutter, og ta deretter ut av blenderen.
- 77. Rør inn osten med en skje. Fyll deretter skinnene med kjøttet fra svinekjøttet og topp med ostene. Stek til osten er smeltet, ca. 15 til 18 minutter.