
Gresskarpai
lær hvordan du lager en deilig pumpkin pie med denne enkle oppskriften. perfekt for høstsesongen og til festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp kokt og most, silte gresskar
- 3/4 kopp crème fraîche
- Rikelig 1/3 kopp brunt sukker, godt pakket
- 1/4 teskje salt
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/4 teskje malt ingefær
- En klype malt nellik
- 2 store egg, lett pisket
- 1 teskje vanilje
- 2 spiseskjeer brandy eller mørk rom
- 1 (25 cm) ferdiglaget paibunn, oppskrift følger
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
- 2I en stor blandebolle, kombiner den moste gresskaren, crème fraîche, brunt sukker, salt, kanel, ingefær og nellik, og visp sammen til det er godt blandet. Rør inn eggene, vaniljen og brandy eller rom. Visp igjen til det er godt blandet.
- 3Fordel gresskarmassen i paibunnen, og ryst forsiktig på formen for å jevne ut fyllet. Stek i ca. 1 time, til fyllet er stivnet i midten.