Kylling- og salatwraps

Kylling- og salatwraps

Lær hvordan du lager deilige kylling- og salatwraps med friske ingredienser. En enkel og sunn oppskrift perfekt for en lett middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 store tørkede kinesiske sopp
  • 2. En skvett ekstra virgin olivenolje
  • 3. 1/2 stor løk, skrelt og finhakket
  • 4. 900 gram magert kyllingkjøtt, karbonadedeig
  • 5. 3 ss mirin eller hvitvin
  • 6. 1 ss sesamolje
  • 7. 1 ss sesamfrø
  • 8. 1 ss østerssaus
  • 9. 1 ss lys soyasaus
  • 10. Én boks à 227 gram vannkastanjer, hakket
  • 11. 1 hvitløkfedd, skrelt og knust
  • 12. 6 vårløk (scallions), hakket
  • 13. 2–3 ss plommesaus
  • 14. 2–3 hoder radicchio, blader atskilt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bløt de kinesiske soppene i varmt vann til de er myke, ca. 5 minutter. Finhakk dem deretter.
  2. 22. Varm opp olivenoljen i en stor non-stick panne og stek løken i noen minutter. Tilsett soppen og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek i 4 til 6 minutter, mens du blander kjøttet med de andre ingrediensene slik at det brytes opp i små biter.
  3. 3Tilsett mirin eller vin, etterfulgt av sesamolje, sesamfrø, østerssaus, soyasaus, vannkastanjer og hvitløk. La det koke i noen minutter og la blandingen karamellisere seg.
  4. 4Tilsett vårløken og fjern fra varmen.
  5. 5Smør litt plommesaus på innsiden av hver radicchiosalatblad. Topp deretter med en skje av kyllingblandingen.