Sprø nudelsalat med søt og sur dressing

Sprø nudelsalat med søt og sur dressing

oppskrift på sprø nudelsalat med en deilig søt og sur dressing. perfekt som forrett eller lett måltid for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 kopper blandede babygrønnsaker, 1 pose
  • 2. 1 kopp ferske bønnespirer
  • 3. 1 kopp revet gulrot, tilgjengelig i frukt- og grøntavdelingen
  • 4. 3 reddiker, skivet
  • 5. 2 vårløk, hakket
  • 6. 1/2 rød paprika, skåret i tynne strimler
  • 7. 2 kopper stekte nudler, i hvilken som helst størrelse, tilgjengelig i bulkavdelingen eller i asiatiske matvarer-området i butikken
  • 8. 2 spiseskjeer søt plommesaus eller andesaus
  • 9. 2 spiseskjeer risvinseddik, eplecidereddik eller hvit eddik kan brukes som erstatning
  • 10. 1/3 kopp lett olje, peanøtt-, raps- eller vegetabilsk olje – vurder mengden etter eget skjønn
  • 11. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland sammen grønnkål, bønnespirer, gulrot, reddiker, vårløk, rød paprika og halvparten av de sprø nudlene. Visp sammen plommesaus eller andesaus og eddik i en mindre bolle. Hell i olje i en tynn stråle mens du fortsetter å vispe for å blande det godt. Vend dressingen inn i salaten og smak til med salt og pepper. Server salaten med resten av de sprø nudlene som pynt.