
Fylte Bloody Mary
lær hvordan du lager stuffed bloody mary, en spennende og smakfull drikk perfekt for helgen eller festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 16 unser sellerijus
- 2. 4 unser tomatjus
- 3. Sitronbåter, til å rime glasset og som pynt
- 4. Sellerisalt, til å rime glasset
- 5. 16 unser tomatjus
- 6. 8 unser vodka
- 7. 2 spiseskjeer ferdiglaget pepperrot
- 8. 1 spiseskje grovkornet sennep
- 9. 8 dråper sterk saus, som Tabasco
- 10. 8 dråper Worcestershire-saus
- 11. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 12. Saften av 1/2 sitron
- 13. Selleristenger med blader, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: silikonformer for isbiter, for å lage lange, tynne isbiter/staver
- 22. For selleri- og tomatisbiter: Bland sellerijus og tomatjuice i en kanne. Hell blandingen i silikonformer for isbiter, for å lage lange, tynne isbiter. Sett formene i fryseren til isbitene er frosne. Sett fire highball-glass i fryseren til de er godt kalde.
- 33. For Bloody Mary: Fukt kanten på hvert highball-glass med en sitronbåt. Ha litt sellerisalt på en tallerken og rull kanten av glassene i saltet.
- 44. Bland tomatjuice, vodka, pepperrot, sennep, hot sauce, Worcestershire-saus, svart pepper og sitronjuice i en kanne og rør om. Hell blandingen i de saltede glassene, legg i en lang isbit i hvert glass, og pynt med en selleristilk og en sitronbåt.