Vestindia Pepper-pot-suppe

Vestindia Pepper-pot-suppe

Lær hvordan du lager den smakfulle og krydrede pepper-pot suppen fra vestindia med vår enkle oppskrift. Perfekt for en varmende forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ½ pund svinefilet, trimmet
  • 2. 1 ½ pund storfekjøtt, trimmet
  • 3. Kosher-salt, til curing
  • 4. 4 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 2 mellomstore hvite løk, hakket
  • 6. 8 hvitløksfedd, hakket
  • 7. ½ scotch bonnet, frøet og hakket
  • 8. 2 bunteskarløk, hakket
  • 9. 2 pund taro, skrelt og i terninger
  • 10. 2 gallon kyllingkraft
  • 11. 2 laurbærblad
  • 12. 2 teskjeer fersk timian, hakket
  • 13. 6 hele allehånde
  • 14. 2 spiseskjeer nykvernet svart pepper
  • 15. 2 pund callaloo (eller kålgrønnsaker eller spinat som erstatning), skylt og hakket
  • 16. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor glassform, salt godt innpakk av svinekjøtt og storfefilet på alle sider. Dekk til og sett i kjøleskapet i ett døgn. Vend kjøttet en gang hver dag i ytterligere to dager. Ta ut svinekjøttet og storfefilet av beholderen og tørk dem forsiktig med kjøkkenpapir. Skjær kjøttet i terninger.
  2. 22. I en stor kjele med olje, stek svinekjøttet og storfekjøttet til de er brune. Tilsett løk, hvitløk og scotch bonnet; stek til løken er gjennomsiktig. Tilsett vårløk og stek i ytterligere 3 minutter. Ha i taro og stek til det er gjennomsiktig.
  3. 33. Hell i kyllingkraft, legg i laurbærblad, timian, allehånde og malt pepper. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke til kjøttet er mørt. Rør inn callaloo. La det småkoke til bladene er visnet. Smak til med salt og pepper, og server.