
Laksesalat II
Lær hvordan du lager en deilig salmon spread med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller pålegg til brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund laksefileter
- 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 1/2 kopp rømme
- 2 finhakkede vårløk
- 1/2 teskje salt
- 2 dråper hot pepper-saus
- 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele med småkokende vann, pochér laksefiletene i 10 minutter, eller til de er flakete og møre.
- 2I en middels stor bolle blander du sammen kremost, rømme, grønn løk, salt, hot peppersaus, sitronsaft og Worcestershire-saus.
- 3Del laksen i små biter og bland den inn i blandingen. Dekk til og sett i kjøleskapet i 8 timer, eller over natten, før servering.