
Knust hvit bønne-bruschetta med hvit trøffelolje
oppskrift på crispy bruschetta med moste hvite bønner og hvit trøffelolje. perfekt som forrett eller snacks for en smakfull opplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper kyllingbuljong
- 2. 2/3 kopp tørkede store Northern-bønner, bløtlagt over natten
- 3. 3 hvitløksfedd
- 4. 1 laurbærblad
- 5. Kosher-salt og nykvernet hvit pepper
- 6. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 7. 3 spiseskjeer tynne skiver av vårløk
- 8. 1 spiseskje hakket flatbladpersille
- 9. Hvit trøffelolje etter behov
- 10. 1 brød, for eksempel ciabatta eller baguette, skivet og lett ristet
Fremgangsmåte
- 11. I en stor kjele, bland kraften, bønnene, hvitløken og laurbærbladet, og kok opp. Senk varmen og la det småkoke til bønnene er møre, omtrent 45 minutter.
- 22. Krydre bønnene etter smak med salt og pepper. Avkjøl i væsken. Sil av bønnene, og spar hvitløksfeddene.
- 33. Ha bønnene i en bolle og mos dem grovt med en potetmoser. Tilsett 2 til 3 hvitløksfedd og fortsett å mose. Rør inn olivenoljen, men la blandingen være ganske grov. Krydre med salt og pepper. Rør inn vårløk og persille. Ha det over i en serveringsskål og drypp med hvit trøffelolje. Server med en kurv sprø toast og en flaske trøffelolje for ekstra drypping.