Knust hvit bønne-bruschetta med hvit trøffelolje

Knust hvit bønne-bruschetta med hvit trøffelolje

oppskrift på crispy bruschetta med moste hvite bønner og hvit trøffelolje. perfekt som forrett eller snacks for en smakfull opplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper kyllingbuljong
  • 2. 2/3 kopp tørkede store Northern-bønner, bløtlagt over natten
  • 3. 3 hvitløksfedd
  • 4. 1 laurbærblad
  • 5. Kosher-salt og nykvernet hvit pepper
  • 6. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 7. 3 spiseskjeer tynne skiver av vårløk
  • 8. 1 spiseskje hakket flatbladpersille
  • 9. Hvit trøffelolje etter behov
  • 10. 1 brød, for eksempel ciabatta eller baguette, skivet og lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor kjele, bland kraften, bønnene, hvitløken og laurbærbladet, og kok opp. Senk varmen og la det småkoke til bønnene er møre, omtrent 45 minutter.
  2. 22. Krydre bønnene etter smak med salt og pepper. Avkjøl i væsken. Sil av bønnene, og spar hvitløksfeddene.
  3. 33. Ha bønnene i en bolle og mos dem grovt med en potetmoser. Tilsett 2 til 3 hvitløksfedd og fortsett å mose. Rør inn olivenoljen, men la blandingen være ganske grov. Krydre med salt og pepper. Rør inn vårløk og persille. Ha det over i en serveringsskål og drypp med hvit trøffelolje. Server med en kurv sprø toast og en flaske trøffelolje for ekstra drypping.