
Maisgrynblini-biter
oppskrift på deilige cornmeal blini bites, perfekte som forrett eller snacks. en enkel og smakfull rett for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,5 unser) maismuffinblanding
- 1/2 kopp melk
- 1 stort egg, pisket
- Olivenolje til lett steking (ca. 1/4 kopp)
- 1/2 kopp ricottaost
- 18 uten kjerner grønne druer, delt i to
- Honning til å dryppe over
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen muffingredienser, melk og egg til en jevn røre.
- 2Varm opp en non-stick panne på middels varme. Tilsett 1/4 tomme olje i pannen og varm opp til den skinner. Arbeid i porsjoner, og slipp teskjeer med røre i oljen for å lage små pannekaker, omtrent 4 cm i diameter. Stek til det dannes bobler på overflaten og undersiden er gyllen, ca. 1–2 minutter. Snu og stek ferdig, ca. 1 minutt til.
- 3Topp hver blini med ricotta og en halv drue. Drypp over honning og server varm.