Røkelaksquesadilla

Røkelaksquesadilla

Lær hvordan du lager en deilig smoked salmon quesadilla. Perfekt for en rask forrett eller lunsj med smak av røkt laks og ost.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 mel tortillas, tacosize
  • 150 gram hvitløksurret ost, myknet (anbefalt: Boursin)
  • 170 gram røkelaks
  • 2 ss kapers
  • 1 kopp revet monterey jack-ost
  • 1/2 kopp rømme
  • 1 ss fersk dill, finhakket
  • 1 avokado, skivet
  • 1 1/2 kopper cherrytomater, delt i to
  • 1/2 rød løk, skivet
  • Creme fraiche, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Sett opp grillen for direkte koking over middels varme. Pensle risten med olje når du er klar til å starte kokinga.
  2. 2Legg ut fire tortillalefser; smør hver med halvparten av urtekremen. Fordel og legg på laks, kapers og ost på hver tortilla. Legg deretter på de resterende tortillaene.
  3. 3I en liten bolle, bland rømme med dill; sett til side. Grill tortillalefsene på en varm, oljet grill i 3 til 4 minutter på hver side, eller til osten har smeltet. Server varme, toppet med skivet avocado, cherrytomater og løkringer. Pynt med crème fraîche.