Røkelaksquesadilla
Lær hvordan du lager en deilig smoked salmon quesadilla. Perfekt for en rask forrett eller lunsj med smak av røkt laks og ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 mel tortillas, tacosize
- 150 gram hvitløksurret ost, myknet (anbefalt: Boursin)
- 170 gram røkelaks
- 2 ss kapers
- 1 kopp revet monterey jack-ost
- 1/2 kopp rømme
- 1 ss fersk dill, finhakket
- 1 avokado, skivet
- 1 1/2 kopper cherrytomater, delt i to
- 1/2 rød løk, skivet
- Creme fraiche, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Sett opp grillen for direkte koking over middels varme. Pensle risten med olje når du er klar til å starte kokinga.
- 2Legg ut fire tortillalefser; smør hver med halvparten av urtekremen. Fordel og legg på laks, kapers og ost på hver tortilla. Legg deretter på de resterende tortillaene.
- 3I en liten bolle, bland rømme med dill; sett til side. Grill tortillalefsene på en varm, oljet grill i 3 til 4 minutter på hver side, eller til osten har smeltet. Server varme, toppet med skivet avocado, cherrytomater og løkringer. Pynt med crème fraîche.