Kremost- og pekannøttfylte bær

Kremost- og pekannøttfylte bær

oppskrift på deilige bær fylt med kremost og pekannøtter, perfekt som dessert eller forrett. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 20 store, hele jordbær, renset
  • 2. 225 gram kremost, myknet
  • 3. 1/4 kopp melis (sukkerpulver)
  • 4. 1/4 teskje vanilje- eller mandelessens
  • 5. 2/3 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Skjær en tynn skive av bunnen på hver jordbær slik at bærene står oppreist. Plasser bærene med snittsiden ned på et serveringsfat. Skjær forsiktig bærene i 4 båter, nesten helt gjennom, men uten å skjære helt igjennom bunnen, med et kryss-snitt. Fann utbåtene litt, og vær forsiktig så du ikke brekker dem. Sett til side.
  3. 33. I en blandingsbolle, pisk sammen kremost, sukker og vanilje til det er godt blandet, men fortsatt stivt. Bruk en teskje eller en sprøytepose med dekorativ tipp til å fylle jordbærene med kremostblandingen. Strø hakkede pekannøtter over de fylte jordbærene. Dekk til og sett i kjøleskapet til de skal serveres.