Kremost- og pekannøttfylte bær
oppskrift på deilige bær fylt med kremost og pekannøtter, perfekt som dessert eller forrett. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 20 store, hele jordbær, renset
- 2. 225 gram kremost, myknet
- 3. 1/4 kopp melis (sukkerpulver)
- 4. 1/4 teskje vanilje- eller mandelessens
- 5. 2/3 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Skjær en tynn skive av bunnen på hver jordbær slik at bærene står oppreist. Plasser bærene med snittsiden ned på et serveringsfat. Skjær forsiktig bærene i 4 båter, nesten helt gjennom, men uten å skjære helt igjennom bunnen, med et kryss-snitt. Fann utbåtene litt, og vær forsiktig så du ikke brekker dem. Sett til side.
- 33. I en blandingsbolle, pisk sammen kremost, sukker og vanilje til det er godt blandet, men fortsatt stivt. Bruk en teskje eller en sprøytepose med dekorativ tipp til å fylle jordbærene med kremostblandingen. Strø hakkede pekannøtter over de fylte jordbærene. Dekk til og sett i kjøleskapet til de skal serveres.