Kyllingbryst fylt med potetpaj

Kyllingbryst fylt med potetpaj

oppskrift på pot pie-stuffed chicken breast — en deilig og mettende rett som kombinerer saftig kylling med smakfull pot pies fyll. perfekt for en hverdagsmiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Fire 8-unse benfrie, skinnløse kyllingbryst
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1 teskje fuglekyllingkrydder
  • 1 kopp rester av kokt kyllingpotetpai (fyll og deig), romtemperert
  • 1/2 kopp revet Cheddarost
  • 1/4 kopp hakket fersk flatbladpersille
  • 2 teskjeer hvetemel, pluss mer til å dyppe
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1 kopp lavsalt kyllingkraft
  • Saften av 1 sitron
  • 2 spiseskjeer kaldt smør, skåret i biter

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3Skjær kyllingbrystene opp langs med, som en bok, og la dem sitte sammen på den ene siden.
  4. 4Strø over 1 teskje salt, litt pepper og fuglefrøblanding.
  5. 5Mos potetpajen i en middels stor bolle.
  6. 6Rør inn cheddarost og 2 spiseskjeer persille.
  7. 7Smør fyllet på den ene siden av de åpne kyllingbrystene og brett dem sammen.
  8. 8Hell litt mel i en flat skål og vend kyllingen i melet på begge sider.
  9. 9Varm opp oljen i en stor, ovnsfast stekepanne over middels høy varme.
  10. 10Legg forsiktig de fylte kyllingbrystene i pannen, og stek til de er brune på begge sider, ca. 2–3 minutter per side.
  11. 11Sett pannen i ovnen og stek til fyllet bobler rundt kantene og kyllingen er gjennomstekt, ca. 18 minutter.
  12. 12Ta kyllingen ut og legg den på varme tallerkener, og hold den varm.
  13. 13Sett pannen med stekesjyen tilbake på komfyren over middels varme, og strø i 2 teskjeer mel, og rør inn for å blande.
  14. 14Tilsett kyllingkraften og skrap opp de brune bitene fra bunnen av pannen for å få med smakene i sausen.
  15. 15Kok opp på høy varme til det er redusert til halvparten, ca. 2–3 minutter.
  16. 16Skru ned varmen, tilsett sitronsaft og la det småkoke.
  17. 17Visp inn smør litt etter litt for å lage en jevn saus.
  18. 18Rør inn resten av persillen, hell sausen over kyllingen og server.